Konferens

Välkommen att förlägga er konferens hos oss på Wiggersvik. Hör med oss om ni har speciella önskemål för er kurs eller konferens, vi försöker göra det lilla extra för att ni ska bli nöjda. I konferenspaketen ingår Overhead, Whiteboard, blädderblock, block samt pennor.

 

Konferensanläggning Fyren

Kurs-, konferens- & festlokal. Anläggningen innefattar samlingssal Hållö och grupprum Vinga. Här finns även ett fullt utrustat kök samt ett flertal toaletter. Det finns även en härlig altan med utemöbler.

Kostnad för bokning av hela Fyren: 6.000:-/dygn.

Samlingssal Hållö
Rymlig samlingslokal där det kan dukas upp för 130 gäster. I lokalen finns uppkoppling mot internet, stor-tv, mm.
Kostnad för bokning av Hållö: 5.000:-/dygn.

Grupprum Vinga
Här kan en mindre grupp på cirka 30 personer sitta för ett projekt eller en genomgång. Man kan även ha en TV-kväll tillsammans med vänner. Det finns även en liten scen om man vill ha levande musik, karaoke, uppträdande med mera.
Kostnad för bokning av Vinga: 3 000:-/dygn.

Köksavdelningen
Vill ni fixa till en fest utan problem köper ni exempelvis nyfångade skaldjur till kräftskivan eller catering till  bröllopet, dansen, kalaset, dop, personalfest, begravnings kaffe, eller konferensen. Har ni en kock i sällskapet finns en välutrustad köksdel i direkt anslutning till samlingssalen. Här finns allt ni kan önska er av ett toppmodernt kök med snabbdiskmaskin.

Hyr man lokalerna bara för en liten tillställning mitt på dagen tar vi en billigare summa som kan diskuteras vid bokning.

Kontakta oss på 0523-32635 eller tala med oss i receptionen.

Wiggersvik-konferens-Vinga
Wiggersvik-konferens-samlingssal-hallo
Wiggersvik-konferens-fyren-uppdukat
previous arrow
next arrow